top of page

MATKAILUAJONEUVOT

Liikkeestämme saat todella kattavasti eri lisävarusteita matkailuautoosi.


Mahdollisuuksia on monia: soittimen vaihdolla on mahdollista saada kytkettyä kotioloistakin tuttu Google Chromecast esimerkiksi Netflixin katseluun ja digiboksi TV:n katselua varten.


Lisänäyttöjen asentaminen ympäri autoa on myös mahdollista. Lisänäyttöjä on aina 4” – 22” asti, jolloin voit katsella esimerkiksi elokuvia sängyltäsi.


Mikäli et halua vaihtaa vakiosoitinta, niin musiikin toisto on silti mahdollista parantaa lähes kotiteatteritasolle. Tämä tapahtuu niin, että laitamme vakiosoittimesi taakse suoraan johtosarjojen väliin Digitaalisen signaali prosessori (DSP) -vahvistimen, joka muokkaa äänipuolen signaalin täysin uudelleen ja tuo lisää tehoa kaiuttimille. Musiikintoisto on näin myös mahdollista muokata juuri sinun mielestäsi hyvänkuuloiseksi. Tämä ratkaisu voidaan toteuttaa täysin auton rakenteiden sisällä ja mitään näkyvää muutosta ei tule. Musiikintoisto vain muuttuu aivan eri tasolle.


Sointia parantavia tekijöitä ovat myös kaiuttimien vaihto, ovien vaimennus ja subwooferin lisäys järjestelmään.


Lisäksi vaimentamalla saadaan autosta entistä hiljaisempi ajaa. Tällöin tiemelut eivät tule enää yhtä selkeästi auton sisätiloihin.

 


Kysy ihmeessä lisää joko käymällä liikkeessämme, puhelimitse, Facebook-viestillä tai sähköpostilla, jolloin voimme yhdessä suunnitella mieleisen kokonaisuuden vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

 

Likiliike_MASTER.png
bottom of page