top of page

LISÄVALOJEN MYYNTI JA ASENNUS ROVANIEMELLÄ
Liikkeessämme voit asennuttaa lisävalosi tai voimme katsoa sinulle sopivat lisävalot, jolloin sinun ei tarvitse kuin jättää autosi meille ja me hoidamme loput.

Myymme kaikkia 
LAZER ja PURELUX merkkien tuotteita. Henkilöautoihin suosituimpien lisävalojen hinnat ovat yleisesti Pureluxilla n. 149€-399€ ja Lazerilla n. 500€-990€. 

Myymme myös kaikkia 
RST-Steelin tuotteita mm. Suomessa valmistettuja lisävalorautoja, karjapuskureita jne.

Linkit ohjaavat merkkien maahantuojien sivuille. Tuotteiden oston voit hoitaa meidän kauttamme.

Pyrimme aina tarkistamaan kaikissa tuotteissa mitä myymme niin Suomen verkkokauppojen halvimman hinnan eli sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä siitä, että saat kaiken tarvitsemasi meiltä ja tarvittaessa asennettuna. 


Jos autossasi on vakiona halogeeni pitkät on todennäköistä että asennuksen hinta on n. 100€-150€. Xenonien ja ledien kanssa hinta on n. 150€-200€.

Lisäksi asennamme tarvittaessa katkaisijan sisätiloihin ja voimme yhdessä katsoa liikkeessämme juuri sinulle sopivan valon sijoittelun jopa puskurin sisään upotuksiin.

Olemme tehneet pelkästään jo 2 viime vuoden aikana yli 650 lisävaloasennusta. Yhteensä olemme tehneet yli    1 800 lisävaloasennusta eli kokemusta löytyy monenlaisista autoista. Olemme tehneet lisävaloasennuksia niin ihan uusiin Porcheihin kuin Tesloihin, Audeihin, BMW, Mercedeksiin jne. eli myös hankalimmat väyläasennukset onnistuvat.
 
Meillä onnistuvat myös Hybridi- ja Sähköautoihin asennukset.

Varaa ihmeessä aika asennukselle ja katsotaan valojen sijoittelu yhdessä juuri sinun autoosi sopivaksi!

Lisävaloasennuksien ajanvaraukset: Puh. 0400 665883 / Ari@hifikonex.fi


 

Lazer White.png
purelux_logo_2018_card.png
Likiliike_MASTER.png
bottom of page