LISÄVALOT


Liikkeessämme voit asennuttaa lisävalosi tai voimme katsoa sinulle sopivat lisävalot, jolloin sinun ei tarvitse kuin jättää autosi meille ja me hoidamme loput.

Myymme kaikkia
PURELUX ja LAZER merkkien tuotteita. Henkilöautoihin suosituimpien lisävalojen hinnat ovat yleisesti Pureluxilla n. 149€-399€ ja Lazerilla n. 500€-990€. 

Myymme myös kaikkia 
RST-Steelin tuotteita mm. Suomessa valmistettuja lisävalorautoja, karjapuskureita jne.

Linkit ohjaavat merkkien maahantuojien sivuille. Tuotteiden oston voit hoitaa meidän kauttamme.

Pyrimme aina tarkistamaan kaikissa tuotteissa mitä myymme niin Suomen verkkokauppojen halvimman hinnan eli sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä siitä, että saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta asennettuna. 


Jos autossasi on vakiona halogeeni pitkät on todennäköistä että asennuksen hinta on n. 60€-150€. Xenonien ja ledien kanssa hinta arvio on n. 80€-200€

Lisäksi asennamme tarvittaessa katkaisijan sisätiloihin ja voimme yhdessä katsoa liikkeessämme juuri sinulle sopivan valon sijoittelun jopa puskurin sisään upotuksiin.

Olemme tehneet pelkästään jo 2 viime vuoden aikana yli 650 lisävaloasennusta. Yhteensä olemme tehneet yli    1 500 lisävaloasennusta eli kokemusta löytyy monenlaisista autoista. Olemme tehneet lisävaloasennuksia niin ihan uusiin Porcheihin kuin Tesloihin, Audeihin, BMW, Mercedeksiin jne. eli myös hankalimmat väyläasennukset onnistuvat.
 
Meillä onnistuvat myös Hybridi- ja Sähköautoihin asennukset.

Varaa ihmeessä aika asennukselle ja katsotaan valojen sijoittelu yhdessä juuri sinun autoosi sopivaksi!

Lisävaloasennuksien ajanvaraukset: Puh. 0400 665883 / Ari@hifikonex.fi


 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Likiliike_MASTER.png