UUDEMPIEN AUTOJEN ÄÄNENTOISTON PARANNUS

Olemme erikoistuneet ennen kaikkea uudempien ja ihan uusien autojen äänentoiston päivitykseen tarvittaessa ilman mitään näkyvää tai toiminnallista muutosta. Avullamme saat minkä vain auton äänentoiston paremmaksi kuin minkään auton vakioäänentoistopaketti on.

Kun esimerkiksi harkitset auton ostamista niin enää ei tarvitse miettiä, että onko siinä audiopakettia vai ei. Kaikkiin autoihin onnistuu päivitys alkuperäisestä äänentoistosta riippumatta.

Paketteihimme kuuluu:

- Kaiuttimien vaihto autosi alkuperäisille paikoille

- Auton kattava vaimentaminen, jolloin musiikki soi sisälle- eikä ulospäin ja yleinen tie- /ajomelu vaimenee myös.

- DSP-Vahvistimen asennus auton alkuperäisen järjestelmän väliin. Vahvistimen avulla saamme muokattua tietokoneella äänentoiston autosi mukaan sekä räätälöityä juuri sinulle sopivaksi ja mieleiseksi.

- Basson lisääminen tarvittaessa täysin piiloon tuomaan pehmeyttä ja tunnetta äänentoistoon.

Kyseisen päivityksen jälkeen autosi äänentoisto on ennen kaikkea kokonaisuus, jota on mukava ja mielekäs kuunnella!

 

Olemme päivittäneet paremmiksi mm. BOSE, B&O, Canton, Harman Kardon jne... audiopaketteja ja päälle kaikki autot joissa ei vakiona ole ollut audiopakettia. Yhteensä jo yli 100 autoa.

Audiopaketti-päivitys vaihtoehdot ovat  2000€ - 10 000€. Suosituimmat paketit ovat 2800€, 3900€, 4400€ ja 10 000€.

Esimerkiksi 3900€ paketti on parempi ja laadukkaampi, kuin minkään autonvalmistajan nykyautoissa tarjoama oma audiopaketti on ja lisäksi paketti tuo mukanaan vaimennuksen tuomat edut. 10 000€ paketilla saat autostasi konserttisalin, jossa kerta toisensa jälkeen pääset todellakin nauttimaan musiikista ajamisen aikana. Musiikin kuuntelusta tulee elämys.

Paketit ovat todella universaaleja eli sopivat seuraavaan ja seuraavaan autoon. Kun kerran ostat paketin niin ennen auton vaihtoa irrotamme tuotteet autostasi ja asennamme ne seuraavaan autoosi. Jos jokin tuote ei sovi seuraavaan autoosi tai haluat päivittää kokonaisuutta niin myymämme ja asentamamme tuotteet kelpaavat meille vaihdossa takaisin.

 

Oli sinulla sitten ihan uusi auto mietinnässä tai vanhempi auto niin avullamme saat autosi äänentoiston ihan uudelle tasolle tarvittaessa ilman mitään näkyvää muutosta.

Kysy tarjousta autoosi ja sinun musiikkimaullesi räätälöidystä äänentoistojärjestelmästä!

Liikkeessämme on myös mahdollista kuunnella vastaavanlaista kokonaisuutta ennen ostopäätöksen tekoa.

Tervetuloa!

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

YHTEYSTIEDOT

LAUTATIE 1

96300 ROVANIEMI

0400 665883

ASIAKASPALVELU

ARI@HIFIKONEX.FI

HENKKA@HIFIKONEX.FI

LASKUTUS

TIMO@HIFIKONEX.FI

TEITÄ PALVELEVAT

TIMO

MELTAUS

0400 665883

ARI-MATTI

MELTAUS

045 126 0997

HENRY

SAVUKOSKI

045 141 3960

  • HifiKonex Rovaniemi
MAAHANTUOJAT
IMG-20180505-WA0022